Közlemény

Közlemény a református istentiszteletekről.

Kedves Testvérek!
Sajnálattal értesítjük az arnóti református gyülekezetünk tagjait, hogy a Magyarországi Református Egyház Zsinatának Elnöksége – összefüggésben a Kormány rendeletével, mely megtilt mindennemű rendezvényt - közleményben kérte a gyülekezeteket, hogy elővigyázatosságból ismét zárjuk be egy időre a templomok kapuit. Ebből kifolyólag november 11-től az istentiszteleteket nem tartjuk meg a szokásos formában, és ismét csak az online térben vagy a hírleveleken keresztül találkozhatunk. Kérjük a testvérek megértését ebben a nehéz helyzetben! Az egyházközség Facebook oldalán és a saját YouTube csatornámon lesznek majd elérhetők az alkalmak, ahogy azt tavasszal is tettük. 

Most vasárnap lett volna újbori úrvacsora, melyet a húsvéthoz hasonlóan otthon tudunk magunkhoz venni. Ehhez segítség lesz az istentisztelet és a liturgia melyet vasárnap teszek közzé az online felületeken. Szombaton hírlevelet is kell hogy találjon mindenki a postaládájában. 

Mennyei Atyánk gondviselése őrizzen meg bennünket! Vigyázzunk egymásra! Vigyázzunk magunkra! Isten áldjon és óvjon mindnyájunkat! Áldás, békesség! 

Hasonló anyagaink

Lezárult pályázat

Lezárult az Eklézsia Alapítvány az Arnóti Református Gyülekezetért és Arnót Községért "Értékalapú közösségformálás Arnóton" elnevezésű NEAO-KP-1-2023/2-001321 azonosítójú pályázat.