Az első…

Meggyújtottuk az első adventi gyertyát az Arnóti Református Missziói Egyházközségben. Ezt már a saját hagyományainkat követve családi istentiszteleten tettük meg, hiszen ilyenkor mindig lehetőséget biztosítunk arra, hogy az istentisztelet után együtt maradva minden érdeklődő elkészítse a saját adventi koszorúját is. 

Advent első vasárnapjának a kapuján a gyülekezet hittanosai segítettek átlépni. Énekszóval varázsolták ünnepivé vasárnapunkat. A zenei szolgálatokban ezúttal Varga János és családja segített bennünket, az Istentiszteleten pedig folytattuk a MiAtyánk magyarázatát, a következő részt alapul véve: amint a mennyben, úgy a földön is.

Az istentiszteletet követő szeretetvendégség után mindenki nekifoghatott elkészíteni a saját adventi díszét. Kicsik, nagyon együtt küzdöttek az elemekkel, de a lelkesedés és némi kézügyesség meghozta a gyümölcsét. Gyönyörű alkotások születtek, melyeket sorra meg is örökítettünk!

Hasonló anyagaink

Lezárult pályázat

Lezárult az Eklézsia Alapítvány az Arnóti Református Gyülekezetért és Arnót Községért "Értékalapú közösségformálás Arnóton" elnevezésű NEAO-KP-1-2023/2-001321 azonosítójú pályázat.