A második…

Ismerős arcok látogattak el hozzánk advent második vasárnapján. A Lévay József Református Gimnázium 10.A osztálya már jópárszor megfordult a gyülekezetünkben. 

Most sem csak passzív résztvevőként voltak jelen, azért érkeztek hozzánk, hogy fényesebbé tegyék az adventi készülődésünket. Ezt Papp Róbert osztályfőnök azzal is segítette, hogy meggyújtotta a gyülekezet adventi díszének második gyertyáját, az osztály pedig adventi műsorral járult hozzá az istentisztelet ünnepi hangulatához.

Az igehirdetésben arról hallottunk, hogy Isten bennünket megszólító Úr, aki személyes üzenettel közelít az emberhez, ennek egyik legjobb példája a karácsony, amiben azt mutatta meg, hogy személyes Megváltót küldött annak, aki hisz őbenne.

Az istentisztelet végén Ábrám Tibor igazgató úr köszöntötte a gyülekezetet, aki az alkalmas időre hívta fel a vendéglátó közösség figyelmét, és kérte, ne mulasszuk el megragadni azokat a helyzeteket, amikor Isten meg akar bennünket szólítani.

Gyülekezetünk ajándékokkal, szeretetvendégséggel és a korábbi találkozások fényképeivel hálálta meg a megtisztelő látogatást, a Lévay-sok pedig igés kártyák mellé adott ajándékokkal készültek számunkra. Köszönjük, hogy itt voltatok!

Hasonló anyagaink

Lezárult pályázat

Lezárult az Eklézsia Alapítvány az Arnóti Református Gyülekezetért és Arnót Községért "Értékalapú közösségformálás Arnóton" elnevezésű NEAO-KP-1-2023/2-001321 azonosítójú pályázat.