Adventi követek Felsőzsolcáról

Újabb adventi követek érkeztek az Arnóti Reformátusok közösségébe, ezúttal a Felsőzsolcai Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola 3. B. osztályából.

A gyermekek színvonalas adventi műsorral igazi lampásokként tették fényesebbé ezt a vasárnapot. Akik hallgattuk, néztük őket mindannyian úgy éreztük, hogy világosabb lett a gyülekezetei termünk. Az igehirdetést erősítette ily módon a jelenlétük, hiszen annak alapigéje a hegyi beszéd egyik mondata volt, amikor Jézus azt mondja: Ti vagytok a világ világossága.

Vendégeink számára ajándékokkal is készültünk, mindenki egy kis csomaggal térhetett haza, a gyermekeket, szüleiket szeretetvendégséggel vártuk, és a tavalyi látogatások fényképeinek megtekintésével is megajándékoztuk őket.

Az intézmény minden dolgozójának és tanulójának áldott ünnepet kívántunk, a szeretetvendégség alatt pedig jó volt egy picit jobban megismerni azokat, akik az Arnóti Reformátusra szánták a harmadik adventi vasárnap délelőttjét. Köszönjük a látogatást!

Hasonló anyagaink

Lezárult pályázat

Lezárult az Eklézsia Alapítvány az Arnóti Református Gyülekezetért és Arnót Községért "Értékalapú közösségformálás Arnóton" elnevezésű NEAO-KP-1-2023/2-001321 azonosítójú pályázat.